Izveštaj: Nouvelle Vague

Blog: Clubbing.rs, 14.Dec.2009, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izveštaj: Nouvelle Vague

Koncerti francuskog sastava Nouvelle Vague u bioskopu Odeon su svakog fana ostavili bez reči.
 
Grupa Nouvelle Vague je održala u Beogradu koncerte, 12. i 13. decembra, a s obzirom na to da su karte za prvi koncert, rasprodate u rekordnom roku i činjenice da je grupa u Srbiji izuzetno popularna, organizatori koncerta su odmah organizovali i reprizu.
 
Sinoćni koncert će biti zaista zapamčen po neverovatnoj energiji samog benda, pevačica i publike koja je non stop pevala i pratila bend. Svirali su sve svoje hitove "Dance with me", "In a manner of speaking", "Love will tear us apart", "Just cant get enouhgt"... A posle tri bisa, jedva se oprostili od publike, a iskreno i mi od njih!
 
Wow, what a concert!!!! Clubbing.rs ekpa je svakako posetila event i zabeležila Vam fotografije i video (uskoro) koji će vas, nadamo se, držati do sledećeg puta. Uživajte!
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.