Izložbu Joko, Lenon, Tito u DOB-u posetilo preko 5000 ljudi

Blog: Clubbing.rs, 08.Jul.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložbu "Joko, Lenon, Tito" u DOB-u posetilo preko 5000 ljudi

Izložba "Joko, Lenon, Tito – jedna konceptualistička akcija" otvorena je 20. juna u Domu omladine i u periodu od dve nedelje videlo je više od 5000 posetilaca. Vikend francuskog ljubavnog filma i Beogradski festival evropske književnosti, koji su se u istom periodu održavali u DOB-u, dodatno su doprineli da izložba bude posećena u ovako velikom broju.
    
Izložba je realizovana kao deo projekta "Gost muzej", pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Skupštine grada Beograda. Projekat "Gost muzej" ima za cilj da novorenovirane holove Doma omladine Beograda ponudi muzejima, galerijama i ustanovama kulture Srbije koji su geografski udaljeni od Beograda ili od najstrožeg centra grada.
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.