Intervju: Francesco Robustelli

Blog: Clubbing.rs, 07.Jan.2013, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju: Francesco Robustelli

 Nakon što se 2006. godine preselio u Amsterdam, Frančesko je ubrzo otkrio ljubav prema House-u i Techno-u.Inspirisan muzikom koju je čuo na amsterdamskoj klupskoj sceni,počeo je da producira svoju muziku.Tokom godina nastavio je iznova da definiše svoj zvuk, što je na kraju dovelo do njegovih setova uživo.
 
Dok je radio u svom studiu na severu Amsterdama, Fračeskov zvuk je evoluirao iz duboko minimalističkog gruva, do veoma energičnog House-a i Techno-a.Kao takav, nije ostao neprimecen od strane publike, što je rezultiralo rezidenturama u Rebellionu i Schmeck Pony-ju, izdanjima za amsterdamske labele Melomane, Louche and 90 Watts i Modern Playground, kao i nastupima u najboljim amsterdamskim klubovima kao što su Studio 80 i Paradiso..
Više o njemu možete pogledati na njegovom DJ Profilu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.