ISTINA JE OVDE (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 21.Jan.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTINA JE OVDE (FREE DOWNLOAD)

Ukoliko ste fan hip hopa onda se sigurno sećate pesme &Sound Of Da Police' od Krs- Onea. Producent ovog hita je bio je Showbiz. Nakon toliko godina u najavi je novi album ovih muzičara, a singl koji će nam dočarati kako to sada zvuči je &Truth'.

Prvi solo hit Krs-Onea je upravo &Sound Of Da Police' iz 1993. godine. Kako je ova pesma postala planetarni hit, saradnja se nastavila i na sledećim albumima, tako da je Showbiz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << producirao skoro sve stvari koje je Krs snimao tada. Sada, nakon skoro 15 godina pauze planiraju da urade novi zajednički album koji se očekuje polovinom februara.
Novi album nosi naziv &Goodsville' i predstavljaće prvi projekat na kome će Showbiz raditi od 2005. godine. Tada se pojavljivao i kao MC u okviru grupe  D.I.T.C i objavio kompilaciju &Street Talk'. Za razliku od njega Krs-One je prošle godine vredno radio, tako da ga možemo čuti kako repuje sa Just-Ice, kao i na digitalnom albumu &Back to the L.A.B'.
Da bi otkrili šta je prava istina, predlažemo da u nastavku teksta preslušate singl.
Krs-One - Truth DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.