Blog: PartyClips.net, 19.Feb.2013, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOBO & MICHEL CLEIS U KLUBU TUBE (VIDEO)

Hobo, iliti kanađanin Joel Boychuk, kako je pravo ime ovog sve popularnijeg producenta, na M-nus labelu je od 2007. godine, a njegovu muziku krasi unikatan pečat. Na velikom broju svojih traka istraživao je sirove forme techno ekspresionizma.

Nekad mračne i apstraktne, a nekad sa malo više groove i težim tonovima. Njegovi setovi se zato opisuju kao prava muzika za sva udubljenja vašeg uma, ali i za dancefloor. Karte za ovu žurku u klubu Tube su 200 rsd od 01 sat, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << a nakon toga 400 rsd. Dan kasnije se nastavlja rezidentura Gorana Stračevića i Oyshe uz slobodan ulaz i akciju besplatnih koktela za dame od 23.30 do 01.00 sat.
Michel Cleis, autor velikog hita “La mezcla“, vrtoglavu popularnost doživeo je kada je napravio ovu numeru. Za samo dve godine njegova karijera se preokrenula i od anonimnog producenta sa velikom kolekcijom vinila, postao je jedan od najtraženijih izvođača kad je elektronska muzika u pitanju.

Do kraja sezone gostovaće i jedan od sinonima za tech-house Terry Francis i jedan od najboljih svetskih techno izvođača, legendarni Adam Beyer, čiji nastupi su zbog bolesti odloženi. Terry Francis dolazi 15. marta, dok će Beyer nastupiti 5. aprila. Takođe, dobre žurke garantuju i gostovanja još dva velika imena svetske techno scene – Derrick May (12. april) i Marcel Dettmann (26. april).
22. 02
HOBO / M-nus Dejan Milićević
23.02
Goran Starčević & Oysha
01.03
Michael Cleis/Cadenza
02.03
Supernova + Nexy & Kid Kimi

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.