HANDSOME FURS @ GUN CLUB (VIDEO + FOTOGRAFIJE)

Blog: PartyClips.net, 05.Dec.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HANDSOME FURS @ GUN CLUB (VIDEO + FOTOGRAFIJE)

Treću godinu zaredom u Beograd dolaze Kanađani Handsome Furs, bend koji čini bračni par – Dan Boeckner i Alexei Perry – i koji iza sebe imaju dva studijska albuma objavljena za prestižni Sub Pop (“Plague Park” i “Face Control”).

Dan je ovu godinu uglavnom proveo na turnejama sa svojim matičnim bendom, fantasticnim Wolf Parade – gde je uz Spencera Kruga autor pesama, pevač i gitatista, a ostatak vremena je sa Handsome Furs odlazio “tamo gde niko pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << nije išao”, uključujući i koncerte u Šangaju, Busanu, Seulu, Sepangu, Bangkoku, Pekingu, Hongkongu, Manili, Singapuru i mnogim drugim egzotičnim azijskim gradovima, ovekovečenim na CNN specijalu.

Handsome Furs, za one koji su ih gledali 2008. ili 2009. na koncertima u Living Roomu SKC-a, nisu tajna i već sada može se reći da imaju solidnu fan bazu za svaki sledeći koncert. Ta konstatacija je potvrđena ovoga puta, jer su nastupili pred punim Gun klubom i na sebi svojstven način oduševili prisutne svirkom, koja je trajala otprilike 1h. Možda je moglo i malo duže, no sve jedno, bila je to dobra svirka. Bacite pogled na fotografije u nastavku teksta, kada odgledate video klip.

























Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.