Blog: KudaZaVikend.com, 19.Mar.2011, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gulaš - ukusna jednostavnost

Oko pola kilograma npr. svinjskog buta isecite na jednake manje kocke i stavite da se prže na ulju. Nakon kratkog prženja dodajte 4 sitno iseckane glavice crnog luka. Dinstajte lagano dolivajući vodu. Luk ne sme da zagori, da gulaš ne bi bio gorak. Kad je jelo skoro gotovo dodajte suvi začin od povrća, biber, so, malo ljute aleve paprike, kašiku brašna (zbog gustine ), 1dl belog vina, pa sve zajedno jos malo prodinstajte. Po želji dodajt...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.