Gradski splav Lasta: Dancing on the Sava river

Blog: Clubbing.rs, 26.Jul.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski splav Lasta: Dancing on the Sava river

Gradski splav “Lasta”, prvi haus splav sa beogradske strane Save, i ove sedmice nastavlja u istom tempu i sprema još tri partija i nedeljni matine.
   
Lasta se već na otvaranju pokazala kao mesto koje spaja urbanu gradsku, ali i onu malo otmeniju ekipu koja voli kvalitetnu haus i RnB muziku. I ovog četvrtka je RnB & Hip hop veče "Lasta goes Hip hop" na kome će nastupiti BYP i Dadah Selectah. Vikend je po pravilu rezervisan za disko, dip i haus tonove, a prethodne žurke koje su uveliko dočekale svitanje dokazale su da će petkom i subotom na Lasti sigurno biti više nego vesela atmosfera.
    

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.