Garnier 7. novembra u Beogradu

Blog: Clubbing.rs, 02.Nov.2009, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garnier 7. novembra u Beogradu

Na drugom ovogodišnjem BECK’SPERIENCE-u zvezda večeri biće Laurent Garnier koji će nastupiti uživo sa bendom u  subotu, 7. novembra 2009, sa početkom u 22h, u velikoj sali Doma omladine Beograda. Tada će domaćoj publici predstaviti svoj novi album i izbor najboljih numera iz svoje bogate diskografije i karijere!

Nastup Laurent Garniera i njegovog benda u Beogradu, u okviru drugog ovogodišnjeg BECK’SPERIENCE-a, predstavlja deo turneje "Tales Of A Kleptomaniac" koja je do sada obuhvatila više od 50 nastupa u evropskim i svetskim metrolopama, kao i mnoge festivale (Dissonance, Orleans Jazz Festival, T In The Park, Benicasim, Beachdown, Creamfields, Amsterdam Dance Event, I Love Techno...)

Vrlo mali broj vrhunskih disk džokeja i producenata poseduje talenat i veštinu da u svoje setove i muziku inkorporira sve relevantne stilove plesne i klupske muzike, da sa lakoćom kreira uvek svež i jedinstven muzički izraz ostajući uvek na vrhu bez obzira na dolazeće i odlazeće trendove. Laurent Garnier je duže od dve decenije prvi među njima.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.