Blog: KudaZaVikend.com, 28.Okt.2011, 02:11 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Francuska pita sa mesom i slaninicom
Priprema: Otopite lisnato testo i razvucite ga toliko da se krajevi prelivaju preko posude u kojoj ćete pripremati kiš. Preporučujemo da posuda bude okrugla do 30cm prečnika. Pre nego što u nju položite testo, premažite je puterom. Posebno propržite iseckan crni luk sa prazilukom i mleveno meso sa iseckanom slaninicom. Za prženje koristite ulje ili puter. Začinite solju i biberom po želji. Umutite dva jaja, dodajte pavlaku,...
Nastavak na KudaZaVikend.com...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.