Blog: KudaZaVikend.com, 02.Sep.2009, 18:50

Fantastične šnicle

Šnicle izlupajte sa obe strane i pospite suvim začinom od povrća. Luk isecite na kolutove, paradajz takođe a šampinjone na četvrtine. Na zagrejanom ulju ispržite šnicle sa obe strane da porumene. Izvadite ih iz tiganja, odložite sa strane i preko svake stavite po list kačkavalja. Na istoj masnoći propržite luk i paradajz (pazite da kolutovi paradajza ostanu celi), posolite i pobiberite. Sklonite tiganj sa ringle. Jelo će biti još bolje i dekorativnije ako luk i paradajz pržite zasebno. U drugom tiganju na ulju izdinstajte četvrtine pečuraka, malo ih posolite, dodajte pavlaku i ostavite tek toliko da provri. Na tanjire servirajte prvo pripremljene pečurke, preko stavite šnicle a odozgo poređajte luk i paradajz.

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.