FOTOGRAFIJE: VEZTAX @ ENERGIJA

Blog: PartyClips.net, 05.Feb.2011, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTOGRAFIJE: VEZTAX @ ENERGIJA

LUCKY RECORDS SHOW CASE, smotra elektronske muzike koju organizuje grupa entuzijasta, okupljena oko „Lucky records“ izdavačke kuće, a u saradnji sa klubom „Energija“, stigla je do svog trećeg izdanja!

Ljubitelji moderne, plesne elektronike, imali su priliku uživaju u nastupu glavnog, najavljenog gosta, Veztaxa, disk džokeja koji je obišao gotovo celu kuglu i zaslužnog za organizovanje niza legendarnih zabava u Sloveniji i Hrvatskoj!
Veztax je na sceni od ranih 90-tih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << godina, kada je DJ profesiji pristupio sa velikim entuzijazmom. Njegova sjajna DJ veština, u kombinaciji sa odličnim izborom ploča, ubrzo ga odvode u klubove i na festivale širom Evrope. Nastupao je sa vrhunskim imenima, kao što su Carl Cox, Umek, Luke Slater, DJ Rush, Jeff Mills, Valentino Kanzyani.
Ok, došli smo i do nastupa sa kojeg u nastavku možete pogledati fotografije. Klub Energija i nije bio baš popunjen velikim brojem klabera kako sam očekivao. Zašto? Ne znam, nema nekog logičnog objašnjenja. Ali dobro, koga nema, bez njega ima više prostora za igru. Domaća podrška je bila sasvim ok, totalno lagana tech-house varijanta. No, kada je Veztax stao za DJ pult, već se posle prve trake osetilo ono što će uslediti u narednih dva sata; odličan techno! Prisutni su u prvi mah bili malo iznenađeni ovim izborom, a ta reakcija me je poprilično začudila, ehej Veztax!? Veoma brzo su se priključili ovoj vožnji, stvarno je bilo odlično.
Ostaje žal za manjim brojem ljudi, barem što se tiče organizatora i kluba. A što se tiče nas, bio je dobar provod u svakom slučaju. Overite fotografije u nastavku...















































Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.