Exit Mobile - festival u vašem džepu

Blog: Clubbing.rs, 03.Jul.2009, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit Mobile - festival u vašem džepu

Ove godine, Exit vam daje sasvim novu mogućnost: festival u vašem džepu! Kada ko svira, šta se trenutno dešava, gde se iznenada stvorila dobra žurka, kakvo će biti vreme, sve to možete saznati preko aplikacije za vaš mobilni telefon! Aplikacija koju smo napravili omogućava vam uvid u sva dešavanja u vezi sa festivalom tokom njegovog trajanja.

U duhu desetog Exit festivala, zelenog festivala, ova aplikacija je potpuno ekološka, budući da sprečava štetu koju donosi štampanje na papiru i otpad kao posledicu toga. Uživajte u Green and Clean Exit festivalu!

EXIT MOBILE je mobilna aplikacija koja omogućava pregled trenutnih dešavanja na Exit festivalu, dobijanje svih potrebnih pomoćnih informacija za posetioce i mogućnost ažuriranja najaktuelnijim vestima sa Festivala.

Mobilnu aplikaciju EXIT MOBILE moguće je koristiti kod svih mobilnih operatera, sa bilo koje lokacije. Ako ste turista i preuzmete aplikaciju na vreme, imaćete unapred sve informacije dostupne u svom džepu pre dolaska.

Za rad aplikacije nije potreban pristup GPRS/3G Internetu, što vas čuva od dodatnih troškova. Aplikacija je potpuno besplatna za korišćenje.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.