EXIT 09: Fotografije + Video

Blog: Clubbing.rs, 16.Jul.2009, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT 09: Fotografije + Video


Par dana posle, promukli glasovi, bol u nogama, osmeh koji se ne može tek tako skinuti sa lica...   

S obzirom na sjajne nastupe i bogat program, na broj primedbi u odnosu na broj posetilaca, s obzirom na to da smo imali Exit bez prašine, iza nas su četiri festivalske večeri koje su definitivno pomerile standarde kako se i očekivalo od desetog izdanja Exit festivala.

Oko 190000 posetilaca je na Petrovaradinskoj tvrđavi na 20 festivalskih bina ispratilo nastupe skoro 600 izvođača i muzičkih velikana kao što su: Arctic Monkeys, Korn, Moby, The Prodigy, Roots Manuva, Manic Street Preachers, Kraftwerk, Madness, Lily Allen, Patti Smith, Carl Cox, John Digweed, Richie Hawtin, Mando Diao... Slušali smo vrhunski rock zvuk, electro, hip-hop, ska, punk, techno, metal, reggae...
 
Clubbing.rs ekipa je imala tu čast da vas svaki dan izveštava sa Petrovaradina i svojim fotografijama i video klipovima prenese bar delić atmosfere koju smo doživeli. Fotografije Vas čekaju sortirane po danima, dok je i Video galerija spremnai očekuje Vas.
 
Vidimo se sledeće godine, odbrojavanje počinje...
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.