EUFORIJA NA DANCE ARENI!

Blog: PartyClips.net, 09.Mar.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUFORIJA NA DANCE ARENI!

Posetioci Exit socijalnih mreža mogu da odahnu. Barem onaj deo koji već nedeljama zahteva dolazak Deadmau5! Pored njega, Dance Arenu posetiće i nemački dens pank duo Digitalism, kao i poznati didžejevi, Steve Aoki i Paul Kalkbrenner.

Deadmau5 je muzički fenomen iz Toronta, čija autorska muzika, progresiv, elektro i dens hitovi, kao i  neobični kostim džinovske mišje glave sa kojim nastupa čine da se za kratko vreme popne na sam vrh svetske klupske scene. U roku od samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << godina od relativno nepoznatog izvođača napravio je ogroman muzički i komercijalni uspeh. Prvi hit iz 2006. Faxing Berlin pratio je veoma uspešni Ghosts N Stuff, da bi sa američkim producentom Kaskade napravio izuzetno uspešan singl I Remember koji je prodat u više od 120 000 primeraka. Do danas je objavio pet studijskih albuma, od kojih poslednji pod imenom 4&#215;4=12 u decembru 2010. godine, promovišući singlove Animal Rights i Sofi Needs a Ladder. Pored Kaskade, tokom svoje karijere sarađivao je sa izvođačima MC Flipside, Rob Swire iz Penduluma, Skrillex, i Steve Duda. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada, između ostalog i tri Juno nagrade, a 2009. nominovan je i za Gremija.

Nemački dens pank duo Digitalism dolazi nam na Exit sa svojim live nastupom. Tvorci singlova Idealistic, Zdarlight, Jupiter Room i Pogo i remiksa izvođača kao što su The Presets, The Futureheads, Daft Punk, Tiga, Klaxons, White Stripes, Depeche Mode, Cuty Copy, Monk prošle godine u novembru objavili su novi singl Blitz koji opisuju kao “eksploziju sintisajzera” uz pomoć koje će ovi “elektronski astronauti” svoju svemirsku odiseju približiti Zemlji.
Jedan od najpoznatijih losandeleskih didžejeva Steve Aoki je elektro haus izvođač, producent i osnivač etikete Dim Mak Records. Zaslužan je za slavu izvođača kao što su Block Party, The Kills, Klaxons, The Gossip, a poznat i po svojim remiksima Majkla Džeksona, Kilersa, Leni Krevica, Vizera, Tige, Kris Kornela i mnogih drugih. Oprobava se i u dizajniranju , krčeći sebi put do slave i u svetu mode. Svi elementi su tu za ludi parti na visokom nivou.
Producent, DJ i glumac iz Berlina, Paul Kalkbrenner, prvobitno je bio muzički teoretičar i trubač, a kasnije se opredelio za karijeru u elektronskoj muzici. 2008. godine komponovao je saundtrek nemačkog filma Berlin Calling u kom je tumačio glavnu ulogu. Tema filma Sky And Sand postigla je značajan uspeh na evropskim top listama. Posle decenije saradnje sa kućom BPitch Control, odlučio je da sam dalje gradi karijeru, i 2010. godine završio živu turneju u 12 gradova, koju su pratili fenomenalni nastupi na letnjim festivalima. Exit Dance Arena 2011. je stoga savršeno mesto za njega.
Pored navedenih izvođača, do sad su na Exit Dance Areni potvrđeni i Joris Voorn, Joachim Garraud, Fedde Le Grand, Tiga, James Zabiela, Carl Craig, DJ Sneak, Gramophonedzie, Marco Carola i tiNi. Kao i svakog leta, festivalska Dance Arena će tokom četiri dana biti mesto najbolje elektronske zabave!

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.