ELEKTRIČNI ORGAZAM SVIRA U BEOGRADU

Blog: PartyClips.net, 24.Nov.2011, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELEKTRIČNI ORGAZAM SVIRA U BEOGRADU

Jedan od najpoznatijih i najdugovečnijih srpskih rok sastava, Električni Orgazam, konačno će 9. decembra u Domu omladine Beograda koncertno promovisati svoj novi, izuzetno uspešni album 'To što vidiš to i jeste'.

Ovaj album predstavlja novo poglavlje u razvoju ovog izuzetnog benda, kroz naglašeno okretanje ka melodijskim linijama i povratak klavijaturiste Ljube Ðukića, jednog od osnivača grupe. Album je dobio sve pohvale kritike i predstavlja jedan od najprodavanijih u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Električnog Orgazma, koja traje već preko 30 godina.
Osim koncerata Električni Orgazam u saradnji sa Dallas Records uskoro priprema i novo, duplo, vinilno izdanje sa neobjavljenom bonus pesmom, kao i dupli multimedijalni CD (delux edition) koji sadrži četiri snimljena spota za pesme “Nemaš nikom ništa da daš”, “Mister Ministar”, “Ti to možeš” i “Bliži Suncu”, te nekoliko do sada neobjavljenih “živih” snimaka, kao i potpuno novu pesmu “Sedam dana (Je nekad dovoljno)”, kao i single-edit verzije prvih pet singlova sa albuma “To što vidiš to i jeste”. Oba izdanja će se naći u prodaji posle Nove godine.

Karte za koncert u Domu omladine Beograda su već u prodaji, po ceni od 850 dinara. Osim beogradskog koncerta 09. decembra u DOB-u, Električni Orgazam će uskoro nastupiti u sledećim gradovima: 25. novembar Inđija, 26. novembar Požarevac, 1. decembar Kragujevac (Dom omladine), 02. decembar Jagodina, 02. i 03. februar 2012. godine Niš…

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.