Dubfire dolazi na Terraneo festival!

Blog: Clubbing.rs, 26.Jul.2013, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubfire dolazi na Terraneo festival!

Terraneo Festival najavljuje da će jedno od najvećih imena elektronske dance scene, Dubfire,  zatvoriti Terraneo 2013. s epskim DJ setom na glavnoj pozornici 9. avgusta. Grammyjem nagrađeni DJ poznat je po svojim prepoznatljivim setovima, smeloj muzici i njegovoj  inovativnoj diskografskoj kući, SCI + TEC.
   
Priznat kao jedan od najsvestranijih umetnika elektronskog pravca, Dubfire je, kao deo uglednog Washingtonskog DJ i produkcijskog dua Deep Dish, stvorio pionirski zvuk za mase, iz kog su proizašli mnogi bezvremenski dance klasici, osvojili su Grammy za remix pesme “Thank you” pevačice Dido, a nagrađeni su i brojnim međunarodnim nagradama za svoj rad.
   

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.