Dj Boy 8-Bit [at] Plastic Light

Blog: Clubbing.rs, 17.Jun.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dj Boy 8-Bit [at] Plastic Light

Najneobičniji new rave, elektronski muzički koncept koji možemo čuti na našoj sceni, provokativne žurke, "Trashcotheque", pronašle su svoje mesto na splavu "Plastic Light".
 
Prva u nizu serijala "Summer of Trash" žurki održaće se u četvrtak, 18 juna. Tvorac "Trashoteque", Beogradjanin sa rezidenturom u Londonu, Dj Toby Trash, uz podršku Felony Flatsa, pravo iz undergorunda glavnog grada Britanije, dovodi nam Dj-a Boy 8-Bit.
 
Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima Vas vodi na ovaj event 18.06.2009. Zainteresovani je potrebno da pošalju email sa svojim podacima (ime i prezime i broj mobilnog telefona) na karte at clubbing dot rs. Subject:"Summer of Trash"
 
Dj Boy 8-Bit ce otvoriti sezonu letnjih trash zurki na "Plastic Light" splavu, "Treshoteque" zurki koje su nam jedinstvena prilika da osetimo deo atmosfere i cujemo najnoviju muziku sa vrelih gramofona iz slavnih londonskih klubova. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.