Blog: KudaZaVikend.com, 18.Jan.2012, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deverika punjena kašom

Priprema: Očistite deveriku od krljušti, peraja i izvadite utrobu. Sačuvajte ikru. Potopite je u belom vino da odstoji 1 sat. Proso i pirinač na pola skuvajte u slanoj vodi i ostavite sa strane. Rinu napunite mešavinom skuvanom mešavina prosa i pirinča, koju ste začinili solju i biberom, pa zatvorite čačkalicom. Na ulju propržite luk. Dodajte riblji bujon (sadržaj riblje čorbe iz kesice, koji ste prethodno skuvali u vodi...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.