DUCK SAUCE OBJAVLJUJE ALBUM! (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 22.Dec.2010, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUCK SAUCE OBJAVLJUJE ALBUM! (VIDEO)

Armand Van Helden je i zvanično potvrdio da on i A-Trak rade na novom albumu kao dvojac nazvan Duck Sauce. Dosta toga je već i završeno što se tiče produkcije, mada je ipak odlučeno da nakon velikog hita nešto bude i izmenjeno.

Naravno misli se na jednu i najveću... Barbra Streisand! Woo woo woo woo, woo woo woo, woo... 'Imamo već dosta muzike koju smo završili' kaže Armand. 'Još uvek ne znam da li će to biti album, najverovatnije da, ali ćemo ga završiti uskoro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << budite sigurni u to... Nakon uspeha numere Barbra Streisand, moraćemo da razmotrimo još jednom neke stvari koje smo uradili. Na to nas je definitvno naterala Barbra, ali opet biće to nešto  zabavno'.
Ovo je svakako dobra vest za sve nas koji smo prisustvovali 1. maja ove godine na gostovanju Armanda u Beogradu. Bacite pogled na video klip...

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.