DJ Funkerman [at] Sound

Blog: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ Funkerman [at] Sound

Tuborg Green tokom ovog leta nastavlja seriju žurki koje će biti organizovane na splavu Sound. Ovoga puta Tuborg tim poziva sve ljubitelje dobrog zvuka da dođu na reku i osveže se uz ritmove house muzike i brojnih izvođača koje će se predstaviti domaćoj publici.  

Tuborg žurka biće održana 12. juna na splavu Sound, a nastupiće poznati hit maker DJ Funkerman, koji će nastupiti uz domaću podršku DJ Andre-a.  

Muzički talenat Funkerman-a brzinski dokazuje da ljubav prema muzici čini da granice nestaju. U današnjici DJ i producent Funkerman pozitivno je opsednut stvaranjem top numera i to zajedno sa Raf-om i Fedde Le Grand-om sa kojima vodi izdavačku kuću Flamingo Recordings. Zahvaljujući nastupima u holandskom klubu The Spock, Funkerman se probio na muzičko DJ tržište i on polako počinje da osvaja sve više publike širom sveta.   

U poslednje četiri godine Funkerman i Flamingo recordings stoje iza mnogobrojnih hitova kao što su: Put Your Hands Up For Detroit, The Creeps, Speed Up i letnje anteme 3 Minutes To Explain. Samo u 2008. godini Funkerman je nastupao na mnogobrojnim muzičkim događajima i festivalima - Mystery Land, Love Parade, Creamfields, Extrema Outdoor, Ministry of Sound London, a kao jedan od najvećih uspeha izdvaja se rezidentura Funkerman-a u čuvenom klubu Space na Ibizi.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.