DJ DJIX

Blog: Clubbing.rs, 22.Jun.2010, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJ DJIX

Rodjen sam u Paraćinu, 6. Septemra 1988. U kontakt sa elektronskom muzikom, došao sam još u ranim tinejdžerskim godinama, kada mi je paznju privukla prvo techno muzika, a zatim I komercijalni house. U to vreme mi "idoli" postaju lokalni DJ-evi u Paraćinu i rešavam da uz njihovu svesrdnu pomoć udjem u te vode.  Najveću zahvalnost za taj period dugujem osnivačima organizacije "DJ’s 035" I residentu  diskoteke "Ozon". 2005. radim prvo na mnogobrojnim rodjendanskim žurkama, a zatim i na žurkama srednjih škola.
 
Prava revolucija u mom praćenju muzike i mojim setovima je usledila nakon početka studiranja i preseljenja u Zrenjanin, 2007., u kome prvi put dolazim u kontakt sa značajnijim DJ-evima u našoj zemlji i čujem vibracije koje me osvajaju.  2008. upoznajem svog velikog uzora, Gorana Starčevića čiji saveti I setovi utiču na moj dalji rad.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.