DESET DOMAĆIH ZVEZDA NA TIME MASHINE

Blog: PartyClips.net, 24.Dec.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DESET DOMAĆIH ZVEZDA NA TIME MASHINE

Gordan Paunović i Vlada Janjić počeli su karijere krajem 80-ih na radiju B92, gde im se ubrzo pridružuje i Boža Podunavac. Paunović najčešće pušta “deep i prljavu” elektronsku muziku, Janjić kombinuje deep i house sa različitim vrstama groovy zvuka, dok Podunavac vrti techno.

Marko Nastić je, krajem 90-ih, bio deo projekta Teenage Techno Punks, a uz techno koji ga je globalno proslavio, danas miksuje i house elemente. Aćim i Eye takođe pripadaju ekipi koja je doprinela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << postavljanju Beograda na svetsku mapu clubbinga, a orjentisani su na Ibiza house zvuk, dok su Bokee i Dacha iz organizacije Kinetic Vibe poznati po popularizovanju moćnog progressive housea na ovim prostorima. Marko Vuković i Lea Dobričić svoje setove baziraju na zaraznom tech houseu prošaranom vokalima i tribal primesama.

Beograd, decembar 2012 – Velika novogodišnja žurka “Time Machine” održaće se u Magacinu Depo u Travničkoj 3 u Beogradu, sa početkom u 21h. Nakon dužeg vremena, na jednom mestu nastupiće neki od najpoznatijih domaćih DJ-eva, od kojih su mnogi oblikovali beogradsku klupsku scenu od njenog začetka. Deset priznatih DJ zvezda smenjivaće se u “back to back” i “single” setovima, a publika će imati priliku da se “provoza” kroz prošlost, sadašnjost i budućnost najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u opsegu od housea i progressivea do tech-housea i techna.
Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i putem sajta www.eventim.rs, po promotivnim cenama od 800 dinara do 20. decembra i 1000 dinara do 29. decembra.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.