DENNIS FERRER LANSIRAO ‘HEY, HEY’ REMIKS EP (PLAYER)

Blog: PartyClips.net, 04.Avg.2010, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DENNIS FERRER LANSIRAO ‘HEY, HEY’ REMIKS EP (PLAYER)

Čovek koji je odgovoran za prošlogodišnji najveći house hit Hey, Hey zove se Dennis Ferrer. Pre nekoliko meseci izašlo je izdanje serije remiksa ovog singla, gde se među remikserima mogu naći imena kao što su Crookers, Tom De Neef, Vandalism...

Ovo izdanje remiksa na sebi nosi 6 numera, a upravo izlazi za područje U.S. koje potpisuje Strictly Rhythm, te nas je ova informacija podsetila da Vam još jednom predstavimo ovo izdanje, jelte pošto smo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << u Evropi. Kao remikseri se pojavljuju Deepah Ones, Kaytronik, Tom De Neef, Dim Chris, Crookers, Vandalism, a ako bi morali da biramo, nama se najviše dopada remiks koji su uradili Crookersi.
Ako Vas sećanje dobro služi, nedavno smo uživali uz njih na Exit Festivalu, te ako to niste do sad uradili, preslušate njihov remiks Hey, Hey na muzičkom playeru u nastavku teksta.
1. Hey Hey (Deepah Ones Remix)
2. Hey Hey (Kaytronik Dub)
3. Hey Hey (Tom De Neef Remix)
4. Hey Hey (Dim Chris Remix)
5. Hey Hey (Crookers Remix)
6. Hey Hey (Vandalism Remix)
Hey Hey (Crookers Remix)

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.