
Blog: Bašta Balkana, 31.Maj.2025, 05:01
Čorba od pasulja sa jagnjetinom
Bašta Balkana Magazin
Čorba od pasulja sa jagnjetinom
Čorba od pasulja sa jagnjećom plećkom je recept veoma popularan u Severnoj Makedoniji, a njegovo poreklo vodi iz Tetova, što nije čudo, s obzirom na poreklo najkvalitetnijeg pasulja s ovog područja.
Čorba od pasulja sa jagnjetinom
Redakcija Magazina
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.