ČEMU SUZE? (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 23.Feb.2011, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEMU SUZE? (FREE DOWNLOAD)

Dan nije počeo kako treba, osećate se pomalo tužno i bespomoćno... I onda se zapitate čemu suze? Sutra će sve biti drugačije. Ovu poruku nam šalje i Reks putem novog singla naziva &Why Cry' koji slušamo u nastavku.

Treći po redu album Reksa će se naći u prodaji 8. marta. Naziv ovog albuma je R.E.K.S (Rhtymatic Eternal King Supreme) i za sada je poznato da na njemu od producenata gostuju DJ Premier, The Alchemist, Pete >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Rock, Statik Selektah a od MC-eva tu su Styles P, Lil Fame iz M.O.P i mnogi drugi. Na osnovu ovih podataka, nema mesta sumnji da će ovo biti jedan od kvalitetnijih albuma ove godine.
A da bi malo zagolicali maštu u nastavku teksta, preslušajte novi singl &Why Cry' sa ovog albuma koji je producirao upravo The Alchemist. Odlučite sami da li su suze zaista potrebne.
Reks feat. Styles P- Why Cry ( produced by The Alchemist) DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.