Bizzarni izveštaj

Blog: Clubbing.rs, 18.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizzarni izveštaj

U subotu 14.2 nastupio je  Bizzare Contact u SKC-u.
 
Muziku Bizzare Contact-a pravi 23-ogodišnji Izraelac Didi Ezra. Počeo je vrlo mlad - pre deset godina, a 2004. se pridružio prestižnoj izraelskoj ekiteti Com-Pact Records za koju izdaje svoj debi album - Plastic Fantastic. Domaća publika je svako od njegovih dosadašnjih gostovanja ispratila sa velikim interesovanjem, pa se može reći da je ovaj mladi producent možda i najcenjeniji od zvezda FULL ON-a koje nastupaju kod nas.
 
Iza projekata Visual Paradox stoji 32-ogodišnji izraelski producent Marian Bog, osnivač i vlasnik Com.Pact Recordsa. 2005 godine je u saradnji sa Didi Ezrom izdao album "La La Land" pod imenom Visual Contact i od tada nastupaju zajedno na festivalima i žurkama širom sveta.
 
Naša ekipa je bila na ovom eventu i zabeležila atmosferu. Pogledajte u Galeriji slika ambijent i pronađite se na fotografijama
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.