Belgrade Silent Disco u KC GRAD

Blog: Clubbing.rs, 23.Jun.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgrade Silent Disco u KC GRAD

Prošlo je nešto više od godinu dana kako je u bašti KC GRAD-a održan prvi i nezaboravni SILENT DISCO party. Plesalo se do ranih jutarnjih sati, a ono što je najinteresantnije je to, da je interakcija među publikom bila mnogo veća nego na regularnim večerima. Iako su mnogi mislili da će biti suprotno.
  
Kao što znate, ili možda ne, na SILENT DISCO-u ćete moći sami da izaberete DJ-eve koji će nastupati istovremeno na dva DJ pulta. Jednostavno promenite kanal na svojim slušalicama, i tako ćete shodno svom raspoloženju uživati uz RAP & R'n'B hitove Vatra DJs, ili čak uz najsvežije tjunove elektronskih bitova Ewox & Tamarinsky
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.