BEND SOPOT VAM POKLANJA NOVI SINGL KOSMOS (AUDIO)

Blog: PartyClips.net, 03.Avg.2011, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEND SOPOT VAM POKLANJA NOVI SINGL KOSMOS (AUDIO)

Sopot svojim obožavaocima i obožavateljkama, kao i onima koji će to tek postati, od 1. avgusta poklanja novi singl pod nazivom “Kosmos”, koji možete preuzeti u nastavku. Ovaj letnji singl osvežiće vaše slušne organe, jer nešto slično do sada verovatno niste čuli!

Zato vaš kompjuter, zvučnike i bubice, napunite kosmičkom energijom koja stiže direktno iz Banjaluke, mestu sudara daba i balkanskog folklora.
Šta je to Sopotov “Kosmos“?
Sopotov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi <<Kosmos“ je nebeska harmonija koju treba prepoznati, uživati u njoj i pevati s njom, jer život sija i usrećuje stvorenja. Kosmos je mesto borbe mraka i svetlosti, a njegov Tvorac, koji je u pesmi predstavljen kao zaneseni umetnik, u beskonačnom je procesu stvaranja.
Pesma emituje pozitivne vibracije daba prožetog balkanskom melanholijom, a stihovi su inspirisani Njegoševom „Lucom mikrokozmom“.

Sopot samo za vas otkriva da “Kosmos” otvara treći album radnog naziva “Sopotnik”, koji će zakucati na vaše uši, oči, misli i kukove do kraja ove godine.
Nakon objavljivanja ovog singla, članove popularnog banjalučkog sastava očekuje snimanje spota za isti.
Četvorka koju čine frontmen i vokal Petar Topalović, gitarista Ðurica Štula, klavijaturista Milan Aćimović i bubnjar Saša Predojević stoga Vam poručuju:
Slušaćemo se i gledaćemo još!
U nastavku slušate Kosmos, koji možete besplatno preuzeti...

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.