Andromeda & Chromosome, xLagoom

Blog: Clubbing.rs, 02.Nov.2009, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andromeda & Chromosome, xLagoom

Anders Nilsson je čovek koji stoji iza dva legendarna trance projekta, Andromeda i Chromosome.

Kada je album "Temptations" izbačen na trzište napravio je veliko komešanje na trance sceni.  Prvo izdanje je izašlo pod Spiral Trax etiketom a naredna izdanja za Engleski Transient Records. Posle izlaska prvog albuma i preko 100 izdanja na kompilacijama sa prodajom preko 100.000 kopija, našao je svoje mesto na gotovo svim većim trance festivalima širom sveta: Boom, Trancendence, Ozora, Full Moon, Rainbow Serpent.
 
Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorima, vas vode na ovaj event. Ulaznice se dele isključivo pripadnicama lepšeg pola. 3x2 ulaznice su nam na raspolaganju i biće pravilno raspoređene i podeljene u naredne 3 nedelje. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs, koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Andromeda & Chromosom"
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.