Blog: KudaZaVikend.com, 08.Okt.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajvar

Priprema: Paprike debelih zidova, plavi patlidžan i ljute papričice ispecite na tabli. Kad se sve ohladi, oljuštite pažljivo od kore i semena, pa sameljite na krupnije u mašini za meso. U veliku šerpu sipajte ulje, pripremlljenu masu cvrenih paprika, ljutih papričica i patlidžana, pa dodajte očišćen i istučen beli luk (u avanu). Kuvajte da blago ključa uz stalno mešanje minimum sat vremena. Kada ajvar počne da beli, doda...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.