Adam Beyer dolazi na Refresh 2009.

Blog: Clubbing.rs, 08.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adam Beyer dolazi na Refresh 2009.

Švedska tehno zvezda Adam Beyer nastupiće u petak 31. jula na ovogodišnjem Refresh festivalu u Kotoru. Proslavljeni DJ i producent iz Štokholma uvrstio je Maximus među svoje odabrane destinacije ovog leta.

Jedna od ključnih DJ figura današnjice nastavlja da potvrđuje svoj liderski uticaj na globalnoj tehno sceni sa dva nova singla "London" i "Circuits" iz marta ove godine. Sa jednakim uspehom, Beyer je prošle godine svoje famozne DJ veštine objavio na miks albumu za kultni belgijski klub "Fuse" nakon čega je krenuo i na američku turneju.

Osnovana još 1996. godine, Beyerova izdavačka kuća "Drumcode" danas predstavlja bastion tehno produkcije inspirisan njegovom opsesivnom potragom za savršenim ritmovima. Svoju stilsku orijentaciju, Beyer širi osnivanjem novih izdavačkih etiketa kao što je to prvo bila "Code Red" koja je izbacila deset, danas već kultnih, izdanja do 1999. godine.

Tri godine posle osniva "Truesoul" kao platformu za objavljivanje žanrovski slobodnije muzike koja neguje dublji zvuk promišljenog umetničkog dometa, u odnosu na matični "Drumcode" koji neguje suštinski čist tehno. Ubrzo zatim 2004. pokreće i prilično eksperimentalni​ "Mad Eye", treći izdavački brend naslovljen prema anagramu sopstvenog imena i sve ih objedinjuje kroz svoj i rad drugih vrhunskih producenata iz planetarne tehno arene.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.