ATFC ponovo u Beogradu!

Blog: Clubbing.rs, 01.Dec.2009, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATFC ponovo u Beogradu!

Najbolji producent 2008. 4. decembra u klubu Magacin.

Aydin the Funki Chile, poznatiji kao ATFC, gostovaće u klubu Magacin 4. decembra. Narednog vikenda imaćemo priliku da zavirimo u prošlost i budućnost prave house muzike. Čovek kojeg prepoznajemo po hitovima kao što su "In & Out", "Bad Habit" i "Give Me Luv", prezentovaće nam sam krem house muzike. Njegov zvuk (kako ga i on sam opisuje) se prostire od soulful vocal house-a do minimalističnijeg zvuka tech-house-a.

Za one koji nisu upućeni u njegov rad, ATFC je radio remixe za DJeve i producente kao što su Bob Sinclar, Eric Prydz, Chris Lake, Funkerman, Seamus Haji, Robbie Rivera, ali i za velike muzičke zvezde poput P Diddy-ja i Michael Jackson-a.

Njegova poslednji mix, "Come With It", već je podržan od strane najpoznatijih svetskih DJeva kao što su Hardsoul, Pete Tong, Roger Sanchez, Bob Sinclar...

Event za ne propustiti.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.