APPLEBLIM @ GUN CLUB

Blog: PartyClips.net, 11.Jan.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APPLEBLIM @ GUN CLUB

Laurie Appleblim Osborne iz Bristola ima interesantnu karijeru. Tokom devedesetih, njegov bend The Monsoon Basson imao je nekoliko &Single of the Week' priznanja od strane NME-a, što ipak nije pomoglo da se bend ne raspadne. On je ipak nastavio sa solo radom.

Nadovezao se  za uspon dub-stepa u Velikoj Britaniji, upoznao je Shackeltona sa kojim je počeo da producira uzbudljive stvari na ivici žanra. Primećeni zbog takve specifilnosti, ubrzo su i slavljeni zajedno sa etiketom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Skull Disco koja je doživela desetak izdanja. Zasluženo biva pozvan da snimi miks za Dubstep All Stars serijal najuticajnijeg izdavala britanske plesne muzike Tempa.
Ostvario je i saradnju sa Ramadanmanom koju je krajem 2010. remiksovao i Carl Craig, a 14. januara 2011. godine dolazi u beogradski Gun Glub u Miloša Pocerca 10 da niskim frekvencijama potrese plesni podijum.
myspace.com/appleblim
Cena karte 350 dinara pre, odnosno 500 dinara posle ponoći.
Karte se kupuju na ulazu u klub.
Vrata Gun Cluba se otvaraju u 22.30h

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.