APATHY PREDSTAVLJA NOVI SINGL (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 24.Jun.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATHY PREDSTAVLJA NOVI SINGL (FREE DOWNLOAD)

Vreme je da ovo leto započnemo jednim dobrim MC-em i odličnom matricom. Ovoga puta zainteresovala nas je pesma &Check To Check' od MC Apathy. Ovo je ujedno prvi singl sa predstojećeg albuma koji očekujemo u avgustu.

Apathy kao Mc prvi put se pojavljuje na albumu Jedi Mind Tricks i svojim umećem zaintrigirao je publiku. Često sarađuje sa Esoteric Celph Titled a aktivan je i u sklopu grupe Army Of The Pharaohs.
Do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << je objavio dva solo albuma i to &Eastern Philosophy' 2006.godine i &Wanna Snuggle?' 2009. godine. Za 23. avgust zakazano je objavljivanje njegovog trećeg po redu solo albuma naziva &Honkey Kong' sa kojeg imamo prilike da preslušamo prvi singl. Kako saznajemo, na albumu će se naći po nešto od DJ Premiera, DJ Muggsa i Xzibita dok je na singlu &Check To Check' za produkciju bio zadužen Evidence. U nastavku teksta možete preslušati ovu numeru i besplatno je preuzeti.
Apathy- Check To Check FREE DOWNLOAD

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.