8. godina Klubske scene

Blog: Clubbing.rs, 31.Mar.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8. godina Klubske scene

Preko 1500 poklonika elektronskog zvuka detroit techno usmerenja došlo je u subotu, 28. marta uživati u zvuku "The Wizarda", Jeff Millsa iz Amerike čime je proslavljena 8. godišnjica portala Klubskascena.com .
 
Warm-up je u electro stilu svirao D and G.

Klubska Scena je portal elektronske muzike i klubske kulture koji prati zbivanja na sceni u Hrvatskoj, susednim državama, Europi i svetu. Prvo objavljivanje na internetu beleži 19. februara 2001.god . Uz svakodnevno osvežavanje web portala naš je projekat osmišljen kao promocija elektronske muzike i muzičara, edukacija ljudi koji prate subkulturnu scenu, kao i njihovo međusobno povezivanje.
 
Redakcija Clubbing.rs priključuje čestitkama za 8th B-Day !!!
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.