12.000 ko rukom odnešeno

Blog: Clubbing.rs, 04.Mar.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12.000 k'o rukom odnešeno

Samo u prva dva dana prodaje putem sajta Gigstix.com poručeno je preko 12.000 ulaznica za Madonin koncert na Ušću. Rok za plaćanje ulaznica je tri dana od naručivanja, a već do ponedeljka je bilo uplaćeno preko 80 odsto ulaznica poručenih u petak i subotu. Zabeleženo je i veliko interesovanje stranih posetilaca iz čak 22 zemlje sveta.

Prodaja ulaznica je počela u petak 27. februara u 10 časova prepodne putem sajta www.gigstix.com, a u prodaju je pušteno 50.000 ulaznica. Ulaznice koštaju 2990 dinara za Parter 2 i 3990 dinara za Parter 1. Mesto u Fan pitu košta 6990, a na VIP tribini 9990 dinara.

U prodaji su i Candy Shop VIP paketi, koji su deo aktuelne Madonine turneje za sve fanove koji žele da koncert dožive uz šampanjac, vrhunski ketering i druga brojna iznenađenja. VIP paket omogućuje sedište sa najboljim pogledom na binu, poseban VIP ulaz i rezervisano parking mesto, kao i posebnu koktel zabavu sa eksluzivnom selekcijom hrane i pića, uz specijalni Sticky & Sweet poklon. Cena Candy Shop VIP paketa je 25.500 dinara, a gotovo polovina ovih malobrojnih paketa je već poručena tokom prošlog vikenda.  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.