Prvi Srpski Poslovni Softver FACTORYAL

Autor: Sima, 31.Mar.2009, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi Srpski Poslovni Softver FACTORYAL

Nedavno je na sajtu BeoDate - beogradske informaticke agencije objavljena "Nova" verzija informacionog sistema FACTORYAL.
Ovaj Fabrikant je Poslovno informacioni sistem koji pruža celokupnu informacionu podršku preduzećima svih delatnosti a ciljne grpe korisnika kako kazu u BeoDati jesu samostalni preduzetnici, srednja i velika preduzeća sa međunarodnim poslovanjem. Nista spektukalarno rekao bi neko posle ovg uvoda, medjutim Factoryal jeste zapravo nesto zaista spektakularno. Pored toga sto je to jedan od srpskih prvenaca medju ERP sistemima on nadaleko prevazilazi svog konkurenta, slovenackog Pantheona. Kako kazu strucnjaci za administrativne poslove Factoryal obezbedjuje izvanrednu sigurnost i pouzdanost a uz to cena samog sofvera je i vise nego pristupacna. Dizajn same aplikacije, na prvi pogled veoma raskosan, sveden je na nivo prosecnog korisnika.
I na kraju ono sto je najmanje ocekivano od jedne "ovdasnje" aplikacije Factoryal se integrise u druge aplikacije neophodne za danasnje moderno poslovanje CRM (Customer relationship management) , CMS(Content management system) i sve to uz podrsku prenosnih racunara ili PDA uredjaja (tzv. ambulantno poslovanje)

Test verzije ovog sistema se mogu preuzeti sa sajta www.beodata.org

ing.inf Dejan Simic