Pet godina poslovanja Multicon inženjeringa

Autor: Vesti.rs, 06.Okt.2008, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet godina poslovanja Multicon inženjeringa

Multicon inženjering (www.multicon-engineering.com), sa sedištem u Beogradu, jedna je od najbrže rastućih kompanija u regionu u oblasti projektovanja i savetodavnih usluga kada su u pitanju složeni javni i industrijski objekti. Poslovna orijentacija Multicon inženjeringa je zasnovana na domaćem i međunarodnom tržištu uz permanentno usavršavanje i unapređivanje znanja i kvaliteta poslovanja radi sticanja konkurentske prednosti.
Njegovu snagu čine pre svega ljudi – 150 visoko obučenih stručnjaka koji su u stanju da pruže kompletnu uslugu po najvišim evropskim i svetskim standardima.
Danas Multicon inženjering projektuje 750,000m2 prostora u 5 država, a od poslova na kojima je angažovan treba izdvojiti projektovanje Plaza centara u Kragujevcu i Beogradu, II faze Airport cityja i poslovnog centra Blok 11a u Novom Beogradu, tržnog centra “Pevec” u Beogradu, turističkih kompleksa u Crnoj Gori, kao i izradu tehničko-građevinske dokumentacije i stručni nadzor za rekonstrukciju aerodroma „Adler“ u Sočiju.
U toku je najznačajniji posao u njegovom petogodišnjem postojanju – projektovanje lanca od 32 hotela "Holiday Inn" u istočnoj Evropi.
Tokom 2008. godine otvorena su tri predstavništva ove kompanije, i to u Moskvi, Zagrebu i Podgorici. U daljoj ekspanziji planirano je otvaranje i predstavništva u Skoplju i Dubaiju.