Izvor: Glas javnosti, 09.Feb.2010, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdara pomaže izbegla i raseljena lica

U saradnji s Komesarijatom za izbeglice i raseljena lica, opština Zvezdara obezbedila je sredstva za pomoć u građevinskom materijalu za poboljšanje osnovnih uslova stanovanja izbeglih i interno raseljenih lica na svojoj teritoriji.

Komisija za izbor korisnika za dodelu pomoći u građevinskom materijalu GO Zvezdara uputila je ovim licima javni poziv za učešće u dodeli paketa građevinskog materijala.

Pravo na pomoć mogu da ostvare porodice izbeglica, lica koja su ukinula >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << izbeglički status i interno raseljena lica koja prebivaju u neadekvatnom smeštaju na teritoriji Zvezdare.

Obrazac javnog poziva s preciznim uslovima i dokazima koje treba da podnesu nalazi se na zvaničnom sajtu opštine www. zvezdara. org. rs, a nformacije se mogu dobiti i putem telefona 3405-681.

Rok za podnošenje zahteva je 15 dana, počev od 5. februara, koji se računa kao dan objavljivanja javnog poziva.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.