Ženu pokosio automobil u Vojvode Stepe

Izvor: Blic, 24.Nov.2017, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu pokosio automobil u Vojvode Stepe

Jedna ženska osoba oborena je oko 20.30 sati u Ulici vojvode Stepe, u blizini pešačkog prelaza.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, povređena žena ostala je da leži na asfaltu, dok je vozač automobila koji ju je udario izašao iz vozila i uhvatio se za glavu.

- Čuo sam samo tup udarac i video osobu kako leži. Odmah su se okupili ljudi. Sve se desilo vrlo blizu pešačkog prelaza, pa je moguće da ju je na pešačkom udario i odbacio. Ipak, nisam siguran - priča jedan od očevidaca.

Hitna pomoć izašla je na teren i prevezla povređenu ženu u dežurnu bolnicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krvavo veče u Beogradu: Ženu oborio automobil!

Izvor: BKTV News, 24.Nov.2017

Užas!..Jedna ženska osoba oborena je oko 20 i 30 sati u Ulici vojvode Stepe, u blizini pešačkog prelaza...Blokiran aerodrom "Nikola Tesla" zbog sumnjivog paketa..Povređena žena ostala je da leži na asfaltu, dok je vozač automobila koji ju je udario izašao iz vozila i uhvatio se za glavu, prenose...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.