Zbog ovog dela iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI, sad učenici hoće da oduzmu DIPLOMU?

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2016, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovog dela iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI, sad učenici hoće da oduzmu DIPLOMU?

Direktor Saobraćajno-tehničke škole Miroslav Macura, oglasio se posle seks skandala koji je izbio u toj školi, o čemu je pisala bivša učenica Tamara Marinković u svojoj knjizi "Trofeji".

Macura za beogradske medije ističe da se u knjizi navodi da je glavnoj junakinji jedan profesor doturio pitanja za završni ispit:

- Ako se ispostavi da se to zaista desilo Tamari Marinković, moraćemo da joj poništimo diplomu. Meni je te devojke veoma žao, mislim da će joj ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << knjiga doneti više štete nego koristi - objasnio je Macura.

Foto: Profimedia/Caia Image

Podsetimo, u ovoj školi u Zemunu izbio je skandal pošto je bivša učenica objavila knjigu u kojoj je opisivala intimne odnose između profesora i učenica.

I dalje je nejasno da li se radi o izmišljenim događajima, mada pojedini tvrde da već znaju o kome se radi, iako su imena izmenjena.

Autorka knjige je izjavila da nije u Srbiji i da će se oglasiti kada se vrati.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.