Zbog kiše saobraćaj usporen, iz AMSS savetuju oprez na putevima

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kiše saobraćaj usporen, iz AMSS savetuju oprez na putevima

Klizavi kolovozi uslovili su da se saobraćaj ovog jutra u Beogradu odvija usporeno, ali da za sada većih zastoja nema, kaže dežurni dispečer "Žutog taksija".

- Pojačan broj vozila primetan je u Višnjičkoj ulici iz pravca Karaburme, u Bulevaru despota Stefana u pravcu grada, na petlji kod Franša d'Eperea kao i na Gazeli - kaže dežurni dispečer "Žutog taksija".

Saobraćaj je usporen i u Takovskoj i Ulici kneza Miloša.

Kako je jutros saopštio Auto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moto savez Srbije (AMS S), vozačima se savetuje da budu oprezniji, da održavaju veće odstojanje izmedju vozila i da ne ulaze u rizična preticanja.

Javno preduzeće Putevi Srbije upozorava vozače da je na pojedinim deonicama, gde su započeti radovi, izmenjen režim obavljanja saobraćaja, a na pojedinim se koriste alternativni putni pravci i obilaznice.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na

putevima u Srbiji evidentirane su 192 saobraćajne nezgode u kojima je 98 osoba povredjeno, a jedno lice je smrtno stradalo.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 106 saobraćajnih nezgoda u kojima su 44 osobe povređene, a jedno lice je smrtno stradalo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.