Završeni razgovori o uvođenju jedinstvenih cena taksi usluga do aerodroma

Izvor: Studio B, 01.Nov.2010, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni razgovori o uvođenju jedinstvenih cena taksi usluga do aerodroma

Završeni su razgovori gradske uprave sa taksistima o uvodjenju jedinstvenih cena taksi usluga za prevoz od aerodroma Nikola Tesla do grada.

Grad je, podsećamo, predložio 3 cenovne zone od 1.500, 2000 i 3 800 dinara za prevoz od beogradskog aerodroma, što se, kako kažu u gradskoj upravi, ne dopada onim taksisitma koji voze po proizvoljnim cenama.

Prema rečima člana gradskog veća Dejana Malog predstavnici sindikata Nezavisnot čiji se članovi nisu slagali sa novim rešenjem tokom pregovora prihvatili su argumente gradske uprave.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet cena od aerodroma?!

Izvor: Press, 02.Nov.2010, 02:02

Umesto tri fiksna iznosa za vožnju taksijem od aerodroma do grada, biće usvojena odluka da ih bude pet! S obzirom na to da je reč o najbližoj i najudaljenijoj zoni, izvesno je da će cena za prvu biti do 1.500, a za poslednju veća od 3.800 dinara ...

Nastavak na Press...

Pet cijena za taksi od aerodroma

Izvor: Capital.ba, 02.Nov.2010

BEOGRAD, Umjesto tri fiksna iznosa za vožnju taksijem od aerodroma do grada biće usvojena odluka da ih bude pet. Cijena za prvu do 1.500, za posljednju veća od 3.800 dinara. S obzirom na to da je riječ o najbližoj i najudaljenijoj zoni, izvjesno je da će cijena za prvu biti do 1.500, a za posljednju...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.