Završen studentski protest, saobraćaj se normalizuje

Izvor: 24sata, 15.Okt.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen studentski protest, saobraćaj se normalizuje

Oko 800 studenata protestovalo je danas u Beogradu. Oni su se najpre okupili na platou ispred Studentskog trga gde je u 14 časova počeo protest, a studenti su oko 15.50 iz Nemanjine ulice počeli polako da se razilaze. Posle blokade Slavije i Nemanjine ulice, saobraćaj je sada normalizovan.

Za saobraćaj su bili zatvoreni i Trg Republike, Trg Nikole Pašića, Srpskih vladara i Prizrenska ulica.

Protest studenata | Foto: J. Pronić

Protest studenata | Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << J. Pronić

Marko Pavlović, predsednik Saveza studenata Beograda koji organizuje protest, kaže da planiraju mirnu šetnju beogradskim ulicama.

Studenti u Vasinoj | Foto: J.Pronić

Studenti u Vasinoj | Foto: J.Pronić

- Nadamo se da protest neće izazvati veće pometnje u saobraćaju - kaže Pavlović.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Studentski protest: Blokirane ulice Srpskih vladara i Prizrenska

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Oko 300 studenata okupilo se na platou ispred Studentskog trga gde je u 14 časova počeo protest. Studenti su Vasinom ulicom krenuli ka Nemanjinoj, a u ovom trenutku ne može se kroz Srpskih vladara (u oba smera) kao ni kroz Prizrensku. Stoje i autobusi i trolejbusi...Za saobraćaj su bili zatvoreni...

Nastavak na Blic...

Završen studentski protest, saobraćaj se normalizuje

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Oko 800 studenata protestovalo je danas u Beogradu. Oni su se najpre okupili na platou ispred Studentskog trga gde je u 14 časova počeo protest, a studenti su oko 15.50 iz Nemanjine ulice počeli polako da se razilaze. Posle blokade Slavije i Nemanjine ulice, saobraćaj je sada normalizovan...- Tramvaji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.