Zavirite u kompleks na Dedinju: Dvočasovna šetnja Kraljevskim i Belim dvorom

Izvor: Blic, 04.Apr.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u kompleks na Dedinju: Dvočasovna šetnja Kraljevskim i Belim dvorom

Dvorski kompleks na Dedinju biće otvoren za građane svakog vikenda od danas do 31. oktobra.

Oni će u dva redovna termina, od 11 i od 14 sati, ovaj kompleks moći posetiti u pratnji profesionalnih turističkih vodiča.

Za vreme razgledanja posetioci će videti Dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku Crkvu Svetog Andreja Prvozvanog i na taj način se u dvočasovnoj šetnji upoznati sa istorijom, umetnošću i kulturom ovog zdanja.

Turistička organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograda, u saradnji sa JP "Lasta" i Udruženjem turističkih vodiča, organizuje posete svake subote i nedelje uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana, uz prethodnu najavu.

Cena ulaznice uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića.

Broj ljudi u grupi je ograničen na 50. Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Beogradu u Knez Mihailovoj 5 ili na telefon 011/ 3281-859.

Kao i prethodnih godina, škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja dvorski kompleks na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana od 8 do 16 časova, uz obaveznu najavu Kancelariji prestolonaslednika Aleksandra na telefon 011/3064-014 ili putem elektronske pošte kancelarija@dvor.rs.

Jedna grupa može da bude sačinjena od najmanje 15 i najviše 50 posetilaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.