Izvor: S media, 09.Avg.2012, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje "Gazele" za vikend

Beogradski most Gazela biće zatvoren za saobraćaj u subotu od 22 časa do nedelje u podne zbog testa opterećenja na čeličnoj konstrukciji, objavio je Beoinfo.

Teretna vozila nosivosti veće od 3,5 tone isključuju se s auto-puta na saobraćajnim petljama "Dobanovci" i "Bubanj potok" i preusmeravaju na obilaznicu oko Beograda.

Ostala vozila koja su u tranzitu kroz Beograd takodje će biti preusmerena.

Alternativne trase opremljene su adekvatnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << putokaznom signalizacijom, a iz Sekretarijata za saobraćaj pozivaju vozače da prate postavljene putokaze i ostalu saobraćajnu signalizaciju.

Preporučuju se vozačima da u toku testiranja mosta Gazela za prelazak preko Save koriste Brankov most, Stari savski most i Most na Adi.

Kako je objavio Beoinfo, vozila koja se s Novog Beograda kreću ka Šidu mogu da se uključe na auto-put na saobraćajnim petljama "Sava centar" (iz Ulice Vladimira Popovića) i "Beogradska arena" (iz ulica Antifašističke borbe i Španskih boraca).

Zbog testiranja nosivosti mosta Gazela u subotu i nedelju biće izmenjene trase javnog gradskog prevoza.

Vozila na linijama 17, 18, 74, 88, 89 i 601 kretaće se izmenjenim trasama. Na izmenjenim trasama vozila javnog gradskog prevoza koristiće postojeća stajališta.

(Beta)

Foto:ilustracija-Guliver/thinkstock

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.