Zatvara se raskrsnica Batutove i Bulevara kralja Aleksandra

Izvor: Studio B, 12.Avg.2010, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se raskrsnica Batutove i Bulevara kralja Aleksandra

U subotu od 7 do 22 časa zatvara se raskrsnica Batutove i Bulevara kralja Aleksandra

Zbog izvođenja građevinskih radova na rekonstrukciji tramvajske dvokolosečne pruge i tramvajske kontaktne mreže u Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od Ruzveltove do Gospodara Vučića, u subotu, 14. avgusta, od 7 do 22 časa biće zatvorena za saobraćaj raskrsnica Batutove ulice i Bulevara kralja Aleksandra.

Tokom izvođenja navedenih radova ostaje na snazi privremeni režim >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << saobraćaja javnog prevoza kroz ulicu Bulevar kralja Aleksandra, s tim što će vozila sa linije 79, od raskrsnice Batutove ulice i Bulevara kralja Aleksandra do ulice Starine Novaka, saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra i ulicom Kraljice Marije u oba smera. Vozila sa linije 79 će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a.

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti „Beokom servisu" svakim radnim danom od 7 do 22 časa, na besplatan telefon 0800-11-00-11.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmene režima saobraćaja

Izvor: S media, 13.Avg.2010, 16:45

Zbog radova koje izvodi JKP "BEOGRAD PUT" , za saobraćaj će biti zatvorene ulice Miloša Pocerca, Vojvode Milenka i Drinčićeva, saopšteno je S media portalu iz Beograd puta...Zbog radova koje izvodi JKP "BEOGRAD PUT" , za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Miloša Pocerca najpre od Kneza Miloša...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.