Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2024, 17:46

Zaštitnik građana: Pokrenut postupak zakonitosti rada policije zbog slučaja u Beogradu

Zamenica zaštitnika građana za prava deteta i rodnu ravnopravnost Jelena Stojanović pokrenula je ispitni postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd zbog sumnje na prekoračenje ovlašćenja prilikom pretresa jednog stana, saopšteno je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo finansija: Otkrivene nelegalne kockarnice u Beogradu i Kraljevu

Izvor: Danas, 28.Feb.2024, 15:43

U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija, Uprave za igre na sreću i Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, Policijske stanice Novi Beograd i Policijske uprave Kraljevo, sinoć je na teritoriji Beograda i Kraljeva, otkriveno nelegalno priređivanje više vrsta igara...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.