Zaposleni u Gradskoj upravi pošteno rade

Izvor: S media, 23.Jun.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposleni u Gradskoj upravi pošteno rade

Gradonačelnik Beograda Dragan Djilas razgovarao sa predstavnicima sindikalne organizacije Gradske uprave zbog učestalih pritužbi gradjana na rad te ustanove.

Djilas je istakao da u Gradskoj upravi 99 odsto zaposlenih pošteno radi svoj posao i da će uvek stati iza njih, dok će se protiv ostatka boriti da ne ruše imidž grada, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Predstavnici sindikalne organizacije Gradske uprave, koje je predvodila predsednica Nevenka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Jakšić, rekli su da najveći broj zaposlenih u njoj radi svoj posao odgovorno, pošteno i u interesu gradjana.



Oni su istakli da u slučaju kada postoji povreda radne discipline i rad suprotan pravilniku, sindikat ne može stati iza takvih ljudi, ali da se protive uopštavanju i stvaranju utiska da su svi zaposleni u Gradskoj upravi takvi.


Sastanku su, pored predstavnika sindikata, prisustvovali članovi Gradskog veća Željko Ožegović, Zoran Kostić i Slobodan Šolević, kao i načelnica Gradske uprave Vesna Ivić. Sastanak je iniciran kako bi se otklonili nesporazumi nastali razmenom pisama gradonačelnika i sindikata Gradske uprave, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.